Medarbejdere

Vores internationale førerposition er skabt af kompetente og motiverede medarbejdere. Vi tilbyder gode arbejdsforhold og udviklingsmuligheder i en international koncern, der bygger på avanceret teknologi i design og produktion og gode håndværksmæssige traditioner.

Fjer- og dunforædling

På fjerforarbejdningssiden anvendes principperne fra tiderne med ægte håndværk, men teknikken er ny.
Fremstillingen af en naturfyldsdyne eller -hovedpude af høj kvalitet, begynder med udvælgelsen af råfjerene.

Vaskeproces

Vaskningen af råfjerene skaber grundlaget for at opnå et fyldigt, sygdoms-/lugtfrit og allergivenligt fyldprodukt til dynen.
Dette er altafgørende for den komfort og varmeisolerende evne, dynen senere opnår.

Sortering

Efter vaskeprocessen bliver den vaskede vare maskinelt sorteret op i dun og fjer, således at man ved en mixning kan fremstille forskellige dun/fjerblandinger til de forskellige typer af dyner og hovedpuder, der ønskes på markedet.

Pude- og dynevår

Selve våret, der bruges til dynen eller hovedpuden, er en 100% bomuldsvare. Tekstilkvaliteten er specielt tætvævet og efterbehandlet, så dun- og fjertætte egenskaber opnås.
Ved konfektioneringen af våret, stilles store krav om overholdelse af stringlængder og brug af nåletyper, således at sytråden kan fylde syhullet ud, så dun og fjer ikke kan trænge ud igennem syhullerne. Våret efterses og kontrolleres, før det går ud til fyldning, med den ønskede dun-/fjerblanding.

Fylderi

På fyldesiden anvendes det mest avancerede teknik

Logistik

DYKON mestrer kunsten at håndtere et omfattende flow af varer. Det inkluderer den strategiske håndtering af indkøb, transport, og lagring af råvarer, materialer, halvfabrikata og færdigvarer samt de hertil knytte informationsflow.

Innovation

Vi har indgående kendskab til de produkter/teknologier der forventes anvendt i morgendagens sengeprodukter.