STÆRKT PARTNERSKAB OG ET UNIKT KONCEPT

Vi vil gøre alt for, at du skal vælge DYKON som din foretrukne partner indenfor dyner og puder. Vi tilbyder dig mange års erfaring og et unikt koncept, der opfylder dine ønsker og behov til kvalitetsprodukter.

DYKON Production

Håndværk og innovation

Vi kombinerer gammelt, traditionelt håndværk med tidens trend, nye ideer og teknologier. Vi accepterer aldrig at gå på kompromis med kvaliteten, og DYKON er din garant for komfort, godt håndværk og en god nats søvn med en ren samvittighed i mange år.

DYKON Production

Merværdi

Vi opretholder vores ledende position i branchen ved løbende at forbedre og øge effektiviteten af ​​vores virksomhed.

DYKONs strategi er at skabe værdi for kunderne på baggrund af en høj grad af specialisering i forædlingen af dun og fjer. Vi tilbyder naturfyldsprodukter, som er optimeret til kundernes efterspørgsel.

DYKON produce private label duvets and pillows

Unikt koncept

DYKON er fokuseret på hele værdikæden. Vi har derfor integreret elementer såsom tilpassede leverancer, fleksibilitet og konkurrencejusterede priser i vores koncept.
DYKONs styrke er baseret på:

  • Medarbejdernes faglige og personlige kompetencer
  • Førende teknologi og viden
  • Global kapacitet og forsyningskæde
  • Kundernes loyalitet
  • Væsentlige stordriftsfordele
  • Skræddersyede produktløsninger
DYKON Production

Medarbejdere

Vores internationale førerposition er skabt af kompetente og motiverede medarbejdere. Vi tilbyder gode arbejdsforhold og udviklingsmuligheder i en international virksomhed, der bygger på avanceret teknologi i design og produktion og stolte håndværksmæssige traditioner.

DYKON beskæftiger i dag ca. 80 medarbejdere på fabrikken i Lunderskov, Danmark, hvor alle vores produkter bliver produceret.

Læs mere om vores medarbejdere