PARTNERSKAB OG ET STÆRKT KONCEPT

Vi bestræber vores ypperste på, at DYKON skal være din foretrukne partner indenfor dyner og puder. Vi tilbyder dig mange års erfaring og et stærkt koncept, der opfylder dine ønsker og behov.

DYKON Production

Håndværk og innovation

Vi kombinerer det gamle, traditionelle håndværk: at forædle råvaren med tidens trend, nye ideer og teknologier. Vi accepterer aldrig at gå på kompromis med kvaliteten, og DYKON er din garant for komfort, godt håndværk og en god nats søvn med en ren samvittighed i mange år.

DYKON Production

Merværdi

Vi opretholder vores ledende position i branchen ved løbende at forbedre og øge effektiviteten af ​​vores virksomhed.

DYKON´s strategi er at skabe værdi for kunderne på baggrund af en høj grad af specialisering i forædlingen af dun og fjer. Vi tilbyder naturfyldsprodukter, som er optimeret til kundernes efterspørgsel.

DYKON produce private label duvets and pillows

Stærkt koncept

DYKON er fokuseret på hele værdikæden. Vi har derfor integreret elementer som tilpassede leverancer, fleksibilitet og konkurrencejusterede priser i vores koncept.
DYKON’s styrke er baseret på:

  • Medarbejdernes faglige og personlige kompetencer
  • Førende teknologi og viden
  • Global kapacitet og forsyningskæde
  • Kundernes loyalitet
  • Væsentlige stordriftsfordele
  • Skræddersyede produktløsninger
DYKON Production

Medarbejdere

Vores internationale førerposition er skabt af kompetente og motiverede medarbejdere. Vi tilbyder gode arbejdsforhold og udviklingsmuligheder i en international koncern, der bygger på avanceret teknologi i design og produktion samt gode håndværksmæssige traditioner.

DYKON beskæftiger i dag ca. 80 medarbejdere på fabrikken i Lunderskov, Danmark, hvor alle vore produkter bliver produceret.

Læs mere om vores medarbejdere