HVORFOR VÆLGE DYKON?

Hvad er det, der gør, at mange af vores kunder har valgt DYKON, som deres foretrukne leverandør og samarbejdspartner af dyner og puder? Læs med her.

DYKON factory

Alle processer under samme tag

Med DYKON får du en samarbejdspartner med alle processer in-house.

Vi har egen fjerfabrik med vask, tørring og sortering af dun og fjer. Vi har egen produktion og udvikling af dyner og puder. Kort sagt: Vi har hele produktionsprocessen under samme tag, og kan dermed sikrer en meget høj, ensartet kvalitet på alle vores produkter.

DYKON produce private label duvets and pillows

Stærkt partnerskab og et unikt koncept

Vi vil gøre alt for, at du skal vælge DYKON som din foretrukne partner indenfor dyner og puder. Vi tilbyder dig mange års erfaring og et unikt koncept, der opfylder dine ønsker og behov til kvalitetsprodukter.

Læs mere her
DYKON Animal Welfare

Fra gård til DYKON

DYKON bruger kun dun og fjer fra nøje udvalgte europæiske leverandører, der – ligesom os – har en høj etik og tager hånd om dyrevelfærden.
Læs her om dun og fjers vej fra gårdene til DYKON.

Læs mere her
DYKON Production

Automatiseret og effektiv produktion

DYKON har et af verdens mest effektive og højt automatiserede produktionsanlæg. Dette gør det rentabelt at producere dyner og puder i Danmark.
På vores fabrik i Lunderskov har vi alt in-house, og kan dermed selv styre hele produktionsprocessen ned til mindste detalje.

Læs mere her
DYKON Certificates

Et sikkert valg – Altid den højeste standard

For slutbrugeren er et køb af dyner og puder en investering i livskvalitet og trivsel, fordi 1/3 af vores liv bliver brugt i sengen. Vi gør derfor vores bedste for at sikre, at alle vores produkter er et sikkert valg. Vi stiler altid efter den højeste standard indenfor vores felt.

Læs mere her
DYKON Laboratorium

Eget certificeret laboratorie

DYKON har sit eget EDFA certificeret laboratorie til at måle og teste kvaliteten af dun og fjer. Det er det største og mest avancerede af sin art i hele Nordeuropa. Dette sikrer at alle vores råvarer overholder de strengeste standarder og krav, vi har sat for vores leverandører og os selv.

Læs mere her
DYKON Production

Godt og sikkert arbejdsmiljø

Som en dansk virksomhed navigerer vi i et land med verdens strengeste arbejdsmiljøregler. Vi vil være en veldrevet virksomhed, som vi alle sammen kan være stolte af. Det betyder blandt andet at vi vil sikre trygge og sikkerhedsmæssigt forsvarlige omgivelser på arbejdspladsen.

Læs mere her
DYKON Environment Sustainability

Fokus på miljø og bæredygtighed

I en produktionsvirksomhed som DYKON, har vi meget fokus på miljø og bæredygtighed. Vores forbrug af vand og energi varierer alt efter hvor travlt vi har. Vi indfører løbende initiativer, som er medvirkende til et lavere forbrug af blandt andet vand, naturgas og strøm. På den måde sikrer vi et endnu lavere CO2 forbrug.

Læs mere her