Vi har vores eget international certificerede testlaboratorie. Her kontrollerer vi kvaliteten af bl.a. dun og fjer, så vi kan dokumentere at det er den rigtige kvalitet og type dun og fjer, vi anvender i vores produkter.

Udvikling er en nødvendighed for virksomhedens og vore samarbejdspartneres fortsatte eksistens. Med de stigende krav, som i dag er virkelighed for mange virksomheder, er det vigtigt, at vi som virksomhed arbejder med udvikling af produkter, processer og markeder.

Vi vil være førende på innovation og nytænkning indenfor vores forretningsområde, og har derfor stor kontakt til leverandører, forskere og andre innovative miljøer. Derudover undersøger vi hele tiden markedet for nye typer råvarer der kan anvendes i dyner og puder. Vi har ligeledes stor fokus på procesudvikling, vi optimerer løbende på vores produktionsudstyr, for på den måde at opnå nye produktionsmetoder.

Dine kunder har krav på at vide, at de produkter, de vælger er produceret under ordnede forhold, og underlagt de krævede tests og dokumentation. Når du samarbejder med DYKON, er du garanteret den bedste kvalitet i råvarer og produktionsprocessen. Vi garanterer også, at vi til enhver tid overholder de gældende regler og bestemmelser på området